29 Σεπ 2008

6 υπέροχοι μαθητές



Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου 2008, στις 7.00, έγινε και φέτος ο αγιασμός των μαθημάτων για τη νέα σχολική χρονιά. Πάντοτε γίνεται εδώ απόγευμα ο αγιασμός για να μπορούν να έρχονται όλοι οι συγχωριανοί μας. Μετά τον αγιασμό, που τέλεσε ο δάσκαλός μας και Ιερέας του χωριού μας π.Καλλίνικος, απηύθυναν ευχές στα παιδιά η δασκάλα του ολοήμερου τμήματος κ.Μαρία Πυράκη, που θα είναι και φέτος μαζί μας, ο Πρόεδρος του Κουσουρελακείου Ιδρύματος κ.Γιάννης Τσιραγάκης, ο οποίος είπε ότι και φέτος θα χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα το συσσίτιο των μαθητών του σχολείου μας και ο δάσκαλός μας π.Καλλίνικος, ο οποίος και ανακοίνωσε τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν φέτος στο σχολείο μας, παρόλο που φέτος θα έχει μόνο 6 μαθητές.

Οι 6 -υπέροχοι-μαθητές είναι: Γ΄τάξη Γιώργος Ζαμαλής και Μαρία Ασλανίδη, Δ΄ Μιχάλης Χαροκόπος, Ε΄Ειρήνη Βαρδαούλη και ΣΤ΄΄ Βασίλης Σκούλλος και Άννα Σισαμή.

Τα παιδιά είπαν με όρεξη τα ποιήματά τους και πήραν τα πρώτα δώρα τους, που είχαν την ευγενή καλοσύνη και γρήγορα γρήγορα έστειλαν οι: κ.Δώρα Φραγκομανώλη, από τη Θεσσαλονίκη, η Ζωή Κων. Φράγκου από την Αμερική, οι μικρές φίλες Βαλεντίνα και Ευτυχία Καρρά από τον Πειραιά, η οικ.Βαρδαούλη, ο Μανώλης Γ. Σκούλλος από τη Ρόδο και ο κ.Εμμανουήλ Λυριστής.

Τέλος, ο π.Καλλίνικος συνεχάρη εκ μέρους όλων μας τη συγχωριανή μας Ελευθερία Φούντα, για την εισαγωγή της στα ΙΕΚ Βρεφονηπιαγωγών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: